Limingan Jäähalli

Käyttäjien omistama

 

AjankohtaistaLimingan Jäähalli Oy suosittaa kaikille asiakkaillemme ja vierailijoille hengitys-/kasvomaskien käyttöä aina pukuhuonetilojen ja jääkaukalon ulkopuolella hallin tiloissa koronaepidemian leviämisen ehkäisemiseksi!YLEISÖLUISTELUTSu 5.12.

klo 13.15 - 14.00 Mailaton-vuoro


 

 

 

Maksuttomia vuoroja! Kypärä pakollinen varuste!

 

Hallilla arkisin luistimien teroituspalvelu hintaan 5;-/pari! 

 
 Maksuttomia vuoroja! Kypärä pakollinen varuste!

 

Koronavirus -epidemian takia pyydämme kaikkia asiakkaitamme huomioimaan riittävän käsihygienian sekä siisteyden! Luonnollisesti sairaana ei tule saapua hallille eikä harrastaa liikuntaa!

Jokainen asiakas /jääaikavuokralainen harkitsee itse käyttääkö vuokraamansa vuoron tapauskohtaisesti!Luistinten teroitusta hallilla

Suoritamme luistimien teroitusta hallilla arkisin klo 08.00-15.00.

Hinnasto: Normaali teroitus 5,- /pari, muotoiluteroitus 15,-/pari

käteismaksu


Tiedustelut: puh. 0440382883


            


Vuorovaraukset ja –tiedustelut:

toimisto@liminganjaahalli tai Kari Ylönen, puh. 0440382881 

 

 

Uutiset ja tapahtumat

Limingan Jäähalli Oy. hallitus

Yhtiön yhtiökokous valitsi kokouksessaan 16.12.2018 yhtiön hallitukseen seuraavat jäsenet: Teemu Haapala, Heikki Kylmänen, Martti Junttola, Pasi Äijälä, Kari Päivärinta

Hallituksen puheenjohtajana toimii Pasi Äijälä.

LIMINGAN JÄÄHALLIN TURVALLISUUSTILANNE!

Olemme teettäneet kevään 2017 aikana Limingan jäähalliin viranomaisten vaatimat rakenne- ja turvallisuustutkimukset ja tarkastukset. Toimenpiteet suoritti WSP Oy / Heikki Hannila ja tarkastuksesta on annettu tarkastuskirja päivättynä 6.2.2017. Tarkastuksen perusteella todettiin rakennuksen olevan alkuperäisessä kunnossa, lumikuormasuositusta laskettiin 71kg/m2 (aiemmin 108kg/m2) sekä seinälinjojen vinositeet todettiin heiveröisiksi ja ne suunniteltiin uudelleen. Ko. korjaukset suoritettiin Majek Oy:n toimesta kesä-/heinäkuussa 2017.  

Annetut suositukset: lumisina talvina tulee pudottaa lumet katolta.

Uusinta tarkastus v. 2022, kehien liitokset ja pilareiden alapäät!

Kari Ylönen, tj.Kaudelle 2014-2015 tehostamme lämmöntalteenottoa sekä lisäämme ympäristöystävällistä energiantuotantoa!

Kesän 2014 aikana tehostimme merkittävästi hukkalämmöntalteenottokapasiteettia lisäämällä massavaraajakapasiteettia kaksinkertaiseksi. Lisäksi liitimme järjestelmään ns. ilma/vesilämpöpumpun. Näillä investoinneilla pyrimme parantamaan laitoksemme energiatehokkuutta sekä minimoimaan sähköenergian käytön tilojen lämmityksessä.

PANOSTAMME UUTEEN TEKNIIKKAAN!

Seuraava askel hallin viihtyvyyden, taloudellisuuden ja harrastajien turvallisuuden suhteen otettiin ti. 6.8., jolloin halliyhtiö vastaanotti käyttöönsä uuden, sähkökäyttöisen jäänhoitokoneen. Kone on sakasalainen, akkukäyttöinen EISBEAR Electric . Kun entisestä polttomoottori-tekniikasta on nyt luovuttu, pystytään varmistumaan siitä, ettei hallin käyttäjiä altisteta missään olosuhteissa haitallisille hiilidiogsiin- tai häkäpäästöille. Myös koneen kokonaistaloudellisuus on entistä konetta edullisempi eli myös koneen käytöstä koituu sekä energiankulutuksessa että käyttökuluissa säästöä. Investoinnin arvo on noin 70.000,- ja koneen arvioitu käyttöaika nykyisellä käyttökapasiteetilla on no9in 10-15 vuotta.

     

Hallin vanha OLYMPIA 2000 kone jää Liminkaan ns. vara-/vuokrakoneeksi ainakin toistaiseksi.